Total și Delek Group, în cursa pentru pachetul de 50% în Neptun Deep – Cronica de Business

1. Gigantul francez Total și Delek Group, cel mai mare acționar al uriașului zăcământ offshore israelian Leviathan, vor fiecare să achiziționeze separat întregul pachet de 50% deținut de Exxon Mobil în Neptun Deep, negociind în prezent direct în Statele Unite realizarea unei eventuale tranzacții. (Profit.ro)

2. Americanii au cheltuit $72 miliarde pentru animalele de companie în 2018. (CNBC)

3. Asigurătorul britanic Phoenix Group va achiziționa competitorul ReAssure de la gigantul SwissRe pentru £3,2 miliarde. (Financial Times)

4. Conglomeratul 3M ia în considerare vânzarea diviziei de livrare de medicamente, ceea ce i-ar putea aduce până la $1 miliard. (Reuters)

5. În intervalul 29 noiembrie – 3 decembrie 2019, vânzările de software și servicii digitale au fost, în medie, cu 37% mai mari decât într-o zi obișnuită din luna noiembrie, la nivel global. În România, în perioada Black Friday, vânzările de software și servicii digitale au fost cu 73% mai mari decât într-o zi obișnuită din luna noiembrie. (Startup Cafe)

Bonus:

6. Dante International, administratorul eMAG, cel mai mare retailer online local, și Union Co Cluj-Napoca au depus oferte pentru furnizarea către Poșta Română a unui număr 1.610 stații PC de lucru, care vor intra în dotarea unităților companiei, parte a procesului de informatizare a companiei. Contractul a fost estimat la 2,36 milioane de lei, fără TVA, pe 12 luni. (Profit.ro)

7. Compania de telefonie mobilă Ericsson va plăti peste $1 miliard pentru a „stinge” o investigație cu privire la acte de corupție, inclusiv mituirea de funcționari publici, în țări precum China, Vietnam și Djibouti. (Reuters)

Ți-ar mai putea plăcea
ExxonMobil ar putea ieşi din România – Cronica de Business
2021 a fost cel mai profitabil an pentru corporațiile americane din 1950 până în prezent – Cronica de Business
2 comentarii la acest articol

Comentează

Comentariul tău *

Numele tău *
Site-ul tău